Sistem za osebno trenerstvo

OKOLJE GLEDE NA STRANKO

Vsaka stranka preko gesla, ki ga dobi od trenerja vstopi v svojo individualno spletno stran. Na tej lahko vidi vse podatke, ki jih je podal trener. Jedilnik, trening, ... Stranka lahko tudi na svoji strani direktno kontaktira trenerja preko spletnega obrazca, kateri pošlje vprašanje trenerju na mail.

INDIVIDUALNE NOVICE ALI SKUPNE NOVICE

Trener oziroma uporabnik z ustreznimi pravicami, lahko objavlja novice, ki so namenjeni ali posamezni stranki, ali vsem strankam. Novice za vse stranke se vidijo na oglani deski, ki jo vidna vsem strankam. Novica za posamezno stranko pa se izpiše stranki na njeno individualno stran.

POVEZAVA Z OBSTOJEČO SPLETNO STRANJO

Sistem za osebno trenerstvo se lahko poveže oziroma integrira z že obstoječo spletno stranjo.

Cenik sistema za osebno trenerstvo:

Licenca

Cena vključuje vzpostavitev celotnega sistema, kreiranje glavnega trenerja, kreiranje potrebnih poštnih predalov, predstavitev in uvod v sistem ter celotno podporo za prvo leto.

OBVEŠČANJE UPORABNIKOV

Primarna funkcionalnost sistema je obveščanje zaposlenih oziroma vseh uporabnikov sistema. Vse objave in obvestila se kategorizirajo po naročnikovi želji. Število kategorij je neomejeno, npr.:obvestila, napake, dogodki, predlogi, ... Po želji naročnika se lahko implementira funkcionalnost epoštnega obveščanja ob vsaki objavi. Obveščanje se lahko tudi prilagaja glede na nivo uporabnika.

PRAVICE UPORABNIKOV SISTEMA ZA INTERNO OBVEŠČANJE

Sistem omogoča klasifikacijo uporabnikov v več različnih kategorij. Vsaka kategorija ima lahko svoje pravice. Npr.: Zaposleni lahko samo gledajo ter spremljajo objave ter novice. Uprava lahko novice objavlja ter jih ureja. Število uporabnikov sistema je neomejeno, tako je tudi število kategorij objav.

KLEPETALNICA / FORUM

Na sistemu je vedno odprta klepetalnica, ki je namenjena kakršnim koli vprašanjem, na katere lahko odgovori katerikoli uporabnik sistema. Klepetalnica je namenjena tudi skupnim pogovorom ter razpravam. Vse objave imajo podatek kateri uporabnik jih je objavi za lažje opazovanje in nadzor nad uporabniki.

SKUPNI DOKUMENTI

Sistem je integriran ter povezan z google drive shrabo, preko katere lahko uporabniki sistema dostopajo do skupnih dokumentov in jih po želji ter seveda glede na dovoljenje dokumenta urejajo direktno na spletu.

PRILAGAJANJE

Sistem je optimiziran ter pripravljen na kakršne koli spremembe ali dodatke na željo naročnika. Sistem se lahko vzpostavi kot nova domena ali pa kot poddomena že obstoječe domene. Do sistema je omogočen dostop tudi izven lokacije oziroma od doma.

Cenik sistema za interno obveščanje:

Licenca

Cena vključuje vzpostavitev celotnega sistema, kreiranje uporabnikov, kategorij za objave, potrebnih poštnih predalov, predstavitev in uvod v sistem ter celotno podporo za prvo leto.