Mirjeta Zogaj

Grafična oblikovalka

izkušnje

PR Agencija Novelus d.o.o.

Upravljanje prakse v sklopu s srednješolskim programom Tehnik oblikovanja – grafično oblikovanje. Pripravljanje materiala za nagradne igre s Adobe Photoshop in Illustrator programom. Izdelovanje letakov, brošur in bannerjev. Urejevanje besedil z Adobe InDesign programom.

Pizzerija in špageterija La Cantina

Delo preko študentskega servisa Maribor. Delo je potekalo par mesecev, delala sem kot pomočnik natakarja in šankist. 

MBTA d.o.o.

V podjetju sem se spoznala z WordPress vzpostavljanjem spletne trgovine Q Vapehouse. Zaposlena sem kot študentka imam položaj administratorja za splet, sedaj skrbim za podobo same spletne trgovine s urejanjem fotografij s pomočjo Adobe Photoshop programa. Prav tako skrbim za marketing s pomočjo Mailchimp strani ter za delno oskrbo socialnih omrežij (facebook, instagram, twitter).

Link do spletne trgovine: www.qvapehouse.com

O meni

Sem komunikativna in zelo energična, nasmejana oseba, ki rada pristopi h kateremukoli delu z ljudmi, prav tako se lepo znajdem pri delu z računalniki predvsem kadar to vključuje razvoj mojih ustvarjalnih sposobnosti. Zelo rada delujem v okolju kjer je za dobro opravljeno delo potrebno timsko delo. Prav tako sem organizirana in odgovorna oseba, ki je vedno pripravljena se naučiti nekaj novega in preizkusiti različna dela med katerimi so tudi dela na terenu. 

Izobrazba

Opravljeno


Srednja šola za oblikovanje Maribor
Tehnik oblikovanja - Grafično oblikovanje

2017 - trenutno

Fakulteta za elektrotehniko, računalništvo in informatiko - FERI
Smer: Medijske komunikacije

Spretnosti

Risanje 90%
Slikanje na platno 70%
Fotografiranje 75%
Adobe Photoshop 85%
Adobe Illustrator 85%
Adobe InDesign 80%
WordPress 50%
HTML 25%
CSS 25%

Kontakt

REFERENCE

[carousel_slide id='4274']